День батьківського самоврядування

Традиціям не зраджуємо!

11.05.2018р. вкотре відбувся День батьківського самоврядування. Цього дня батьки наших вихованців приміряли на себе ролі вихователів, помічників вихователів, фізінструктора, причому "головними героями" цього разу були не матусі, а татусі і бабусі.Старшому поколінню була надана почесна роль вкладати внучат спати, прочитати їм казку або проспівати колискову.

Цікавими були очікування дорослих. Більшість батьків хотіли побачити діяльність закладу з середини, поспостерігати за своїми дітьми, випробувати власні сили, адже, за висловленням одного з тат, "вдома лише 4 характери, а тут - 23, і до кожного треба знайти свій ключик".

Після завершення заходу батьки та члени колективу у теплій сімейній атмосфері за круглим столом з захопленням обмінювалися думками, враженнями, висловлювали свої побажання. Усі дорослі зійшлися на одній думці, що такий захід є корисним, адже під час Дня батьківського самоврядування вони мають змогу не лише зануритися у працю вихователя, його помічника, а й побачити радість та довіру в очах дітей, відчути, як сильно дітям потрібна любов та увага найближчих людей - батьків. Вони зрозуміли, наскільки важливою є тісна співпраця між закладом дошкільної освіти і родиною.

Кiлькiсть переглядiв: 518